Permanence

Om het aantal contactmomenten tussen deelnemers te verlagen, is de uitgifte/inschrijving en het terugbrengen van rugnummers verdeeld over twee locaties.

De permanence (inschrijving en uitgifte rugnummers) is geopend vanaf 08:00 uur in Brasserie/Café De Kruik (Hoekstraat 52, 5674 NP Nuenen). Je kunt je inschrijven vanaf 60 minuten voor de start van je wedstrijd tot 15 minuten voor de start van je wedstrijd. Renners met licentie rijden met een transponder.

Rugnummers dienen te worden teruggebracht bij Grillbar Slinders gelegen in de laatste bocht van de wedstrijd (Hoekstraat 35, 5674 NN Nuenen).

Kleedkamers

Voor heren en dames zijn er aparte kleedkamers beschikbaar. Deze zijn te vinden bij en beschikbaar gesteld door voetbalvereniging RKVV Nederwetten (Koppeldreef 2, 5674 NA Nuenen). Op de desbetreffende locatie zijn de kleedlokalen met bordjes aangegeven.

Parkeren

Auto’s kunnen worden geparkeerd op het handbalveld achter de inschrijving/uitgifte rugnummers en naast de kleedkamers (Koppeldreef 2-1, 5674 NA Nuenen). De aanwijzingen van de verkeersregelaar dienen daar te worden opgevolgd.

Afval

In de start/finishstraat zullen afvalzakken worden opgehangen aan de hekken, zodat geen zwerfafval worden achtergelaten. Gedurende de wedstrijd is het voor de renners verboden om afval en/of bidonnetjes te dumpen. Door de lengte van de wedstrijd zijn specifieke afvalzones niet nodig.