Toegankelijkheid

Vanaf 18 september 2021 van 08:45 uur tot uiterlijk 18:15 uur zal toegang tot het parcours (beperkt) mogelijk blijven.

Gedurende de wedstrijd zullen alle huizen aan en binnen het parcours toegankelijk blijven, indien mogelijk verzoeken we u de verplaatsing per auto toch te beperken indien niet noodzakelijk. Toegang tot het parcours is alleen mogelijk na het passeren van het laatste voertuig van de wedstrijd karavaan (de bezemwagen te herkennen aan de bezem op de achterkant van het voertuig). De aanwijzingen van de verkeersregelaars dienen te allen tijde strikt te worden opgevolgd.

Voor de veiligheid van u, de toeschouwers en de deelnemers is het alleen mogelijk om met de wedstrijdrichting mee rijden zoals aangegeven op de kaart op deze pagina. Alleen de Broekdijk blijft in beide richtingen toegankelijk, wat betekent dat verkeer van Nederwetten richting Sterrenlaan om zal moeten rijden via Nuenen.

Verder wordt er vriendelijk verzocht om uw huisdieren op uw eigen terrein te houden. Mocht u uw hond of ander huisdier uit willen laten doe dat alstublieft aangelijnd.

Aanwonenden aan het parcours ontvangen tijdig persoonlijk informatie over de toegankelijkheid. Indien u nog vragen en/of opmerkingen heeft kunt u contact op nemen.